TINGGALKAN TAPAK BLOG ANDA DI SINI

Monday, June 27, 2011

DARI KERTAS JADI BAJU ?? :-/

Assalamualaikum dan Salam Satu Blogger :)
Peace ! ^_~

Ramai orang tengah hot cakap pasal baju ni, and as all you know, baju ni dah ada dekat Malaysia. Tapi aku tak tahu dekat area mana dia jual baju ni. Dan harga pon aku tak pasti.


Tapi apa yang menariknya pasal baju ni. Kita tengok gambar satu per satu.



Baju ni kalau tengok betul-betul , pegang dan rasa. Macam kadbod tau. Dia keras semacam. Kalau yang tak tahu apa-apa tu mesti ingat ni scratch paper.
Tu pandangan atas. Dia sebenarnya dibaluti dengan plastik. 


Koyak kan sikit plastik tu , nanti dapat kertas tebal berkeping-keping macam ni


Nampak tak? Ada tiga keping tu. Yang ni buat aku hairan sangat-sangat! Nanti susun lah yang gambar muka kucing tu duk atas, yang plain putih kosong tu tengah, dan yang bertulisan comic ape entah tu belakang. Susun macam kad lah.


Lepas tu celup menda yang disusun rapi macam kad tu dalam air. Ni yang buat aku garu kepala ni!


Tengok tu jadi kembang semacam. Padahal gabungan kepingan tiga kad tadi. Tiba-tiba leh jadi macam ni.


Hah! Ambik kau! Jadi baju siap! Lepastu jemur kan di tengah panas. Sat lagi leh pakai.


P/S : Aku rasa pelik lah. Kalau ambik kertas A4 celup, rasa-rasanya takkan kuar jadi kain kapan kot? Kalau korang rasa pelik sila LIKE. Hehe!



CREDITS TO ; BLOGJELLYBEAN

♥ TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU BOLEH KOMENLAH SEKALI ♥

1 comment:

❤ Assalamualaikum.
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entri Saya Kali Ini.
❤ Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
❤ SATU Pun Jadilah. ! ^_^

GUABLOG.COM ♥ OHBELOG.COM