TINGGALKAN TAPAK BLOG ANDA DI SINI

Monday, June 27, 2011

KAMERA CANGGIH TU !! O_0

Assalamualaikum dan Salam Satu Blogger :)
Peace ! ^_~v


Harga dia dalam USD$234.98 , kalau convert MYR , ada la dalam RM822.43

Mahal nak mampos T_T. Dah macam iMAC gamaknya.
Rupa camera nya macam ni :)


Alahaii comel nye, anak DSLR. Haha!

Oloh, besar nya!

Nampak je kecik, tahu lah korang, hebatnya kamera ni



Korang leh bayang tak orang yang buat photoshoot pengantin, tiba-tiba photographer datang dengan kamera camni. Pengatin posing bagai nak rak, kamera besar ni. Macam tak de feeling je .


Leh letak microSD. Aku rasa kan, dunia semakin maju. Semakin kecik barang, dan rakyat semakin rabun asik-asik tang mata nak fokus je.

Haa! Leh sangkut kat leher. Macam budak-budak sangkut keychain. Lawak betul.


Kalau habis batery, charge je macam ni.

Agak-agak kan, lepas tangkap gambar, bila nak view dekat skrin dia tu. Jelas tak? Dah macam puaka gamaknya.



Tapikan, kutuk lah sebanyak mana yang mungkin. Last-last result dia memuaskan doee! Menurut sumber, dia punya lensa lebih fokus berbanding DSLR, sebab tu tak heran kalau harga dia membotakkan kepala customer. 


Ni je gambar yang aku dapat dari web mana yang mengatakan landscape ni captured dari CHOBI CAM.


Agak terang. THE BEST FROM FARM AHHH!


CREDITS TO ; BLOGJELLYBEAN

♥ TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU BOLEH KOMENLAH SEKALI ♥

No comments:

Post a Comment

❤ Assalamualaikum.
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entri Saya Kali Ini.
❤ Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
❤ SATU Pun Jadilah. ! ^_^

GUABLOG.COM ♥ OHBELOG.COM