TINGGALKAN TAPAK BLOG ANDA DI SINI

Monday, June 27, 2011

KATIL UNIK !! ^_~

Assalamualaikum dan Salam Satu Blogger. :)
Peace ! ^_~v


korang nampak je katil ni biasa,bentul bulat camtu. Untuk pengetahuan korang lah, katil ni leh pusing. Tak lah pusing terlalu laju, sekadar pusingan cukup untuk mengdodoi kita tido.


Yang ni aku tak tahu specialty katil ni. Unik dari segi bentuk kot.



Exclusive gila la katil Mercedez gituuwww. Oh kalau korang nak tahu, lampu depan tu leh menyala tau dan yang terbaiknya, bonet depan leh angkat dan jadi satu storage untuk simpan barang dalam tu. 


Ni dah macam mini rumah. Aku rasa macam nak je katil macam ni. Tingkat atas tu boleh la aku nak meniarap terjulur online facebook sambil makan nasi goreng ikan masin. Cukup pukul 12 aku turun bawah tido. cehhh! 


Aku tak nak katil macam ni. Dah macam tido dalam bijik coconut.

Yang ni best! Korang bayang lah kalau punya katil macam ni. Bangun pagi-pagi dengan air liur basi nya, dengan rasa malas nya, turun slide cenggitu. Tak payah lah nak turun pakai ladder. Kaki pon rasa malas nak gerak. Aduhh! best! best!

aku dengar-dengar la orang cakap katil ni dah femes dikalangan mat-mat saleh.


ni untuk budak-budak boleh lah.


dah macam tido dalam hutan paya air masin gamaknya.



apa motif melengkung atas?


Ini namanya katil?? Macam-macam dah model sekarang.

CREDIT TO ; BLOGJELLYBEAN


♥ TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU BOLEH KOMENLAH SEKALI ♥

No comments:

Post a Comment

❤ Assalamualaikum.
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entri Saya Kali Ini.
❤ Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
❤ SATU Pun Jadilah. ! ^_^

GUABLOG.COM ♥ OHBELOG.COM