TINGGALKAN TAPAK BLOG ANDA DI SINI

Tuesday, June 28, 2011

SINKI UNIK !!


Assalamualaikum :D

Jom basuh tangan dengan sinki unik!
Nanti pi roboh sink umah korang, campak luar. Beli sinki baru yang unik macam ni.
Aku kalau dapat sink macam ni, hari-hari basuh tangan sampai kecut jari jemari pon tak apa! 
 kalau dapat sink macam ni, hari-hari basuh tangan sampai kecut jari jemari pon tak apa!


Aku tertarik dengan sink ni! Korang tengok elok-elok tapi yang leceh, kena buat parit bawah tu supaya air kotor flow. Makan ruang tak?


Ni pon gila terbaik. Yang mangkuk tu biasa je, yang paip tu cute sungguh.


Olololo! Comel lahhh !..


Sink ni sangat bagus, Konon lah korang dah kawin kan, dalam satu bilik air ada dua sink, sebelah sink korang, sebelah lagi sink hubby korang. Romantik oh.


Yang ni letak dekat restaurant seafood memang cantik.


Apa motif??


Heh. Unik gituuuu.


Ni bentuk apa? Lemon? Bibir?
Tengok paip, tengok mangkuk. Nakkk!!

Ni lawa! yang ni aku cakap. Letak dekat bistro terbaikk!



CREDITS TO ; BLOGJELLYBEAN

♥ TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU BOLEH KOMENLAH SEKALI ♥

1 comment:

❤ Assalamualaikum.
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entri Saya Kali Ini.
❤ Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
❤ SATU Pun Jadilah. ! ^_^

GUABLOG.COM ♥ OHBELOG.COM