TINGGALKAN TAPAK BLOG ANDA DI SINI

Tuesday, November 13, 2012

BANDAR YANG DIPENUHI DENGAN SAMPAH

Assalamualaikum. :)
Peace ! ^_~v

Anshiet Nasser merupakan masyarakat yang pelik di Kaherah, Mesir. Bandar ini dipenuhi dengan sampah menjadikannya pemandangan atau perkara yang luar biasa dan sememangnya terdapat penduduk yang menetap dikawasan ini. Dikatakan hampir 80% sampah-sampah ini akan dikitar semula untuk dijual semula.





















Kesiann kan ? Hidup bergelumang dengan  sampah sarap yang kotor tu.. Macam manalah diorang semua tu hidup ? :'(

SUMBER : HERE 

♥ TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU BOLEH KOMENLAH SEKALI ♥

6 comments:

  1. mcm2 perasaan ade bila tgk pix yg awk share ni
    NICE SHARING ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah.. Kesiann kan ? Btw, you're welcome.. Sharing Is Caring.. :)

      Delete
  2. sedih...mcma mana kalau kita tinggal kat malaysia tp xbersyukur?...xbole tgk gambar mcm ni..rasa mcm nak p sana tolong diorang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah..Bersyukur sangat bila dikurniakan negara yang bersih but still ada lagi manusia yang tak tau nak menghargai semua ni.. :'(

      Memang kesiann.. Rasa nak tolong je kann ? :)

      Delete
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 772 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam.. :)

      Terima kasih sebb sudi follow blog saya yang tak seberapa nie.. :)
      InsyaAllah, saya akan selalu singggah ke sana.. ^_~

      Delete

❤ Assalamualaikum.
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entri Saya Kali Ini.
❤ Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
❤ SATU Pun Jadilah. ! ^_^

GUABLOG.COM ♥ OHBELOG.COM